Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Иванић - Спреман да носим Звездин грб

Последње зимско појачање Црвене звезде Мирко Иванић представљен је у Медија центру стадиона „Рајко Митић“.
540-ivanic-1102.jpg

Спортски директор шампиона Србије Митар Мркела имао је само речи хвале за офанзивног везисту који је стигао из БАТЕ Борисова.

- Мирко Иванић је наше последње зимско појачање. Рођен је 1993. године, бивши играч Војводине и БАТЕ Борисва, кога смо доста дуго желели и није га потребно посебно представљати. Сви који волимо фудбал доста добро га познајемо. Добили смо играча у најбољим фудбалским годинама који може да покрива више позиција у везном реду. Има велико искуство играња у Европи, верујем да ће бити огромно појачање и да ће донети доста успеха Црвеној звезди - поручио је Мркела.

Иванић се најпре захвалио на лепом представљању.

- Срећан што сам задужио дрес великог клуба. Једва чекам да се придружим саиграчима и да се полако уклопим у екипу и да се навикнем на захтеве стручног штаба. Не могу да дочекам прву утакмицу - нагласио је Иванић и открио шта је било пресудно да дође у Љутице Богдана.

- Пресудило је то што сам желео искорак у каријери. Увек сам се водио тиме да је битно изабрати прави тренутак за тај корак, исто као што је било када само отишао у БАТЕ. Тада сам био спреман за то, сада сам исто тако спреман да носим грб овако великог клуба.

Офанзивни везиста је прошао припреме са бившим клубом и спреман је за све изазове са Црвеном звездом у домаћем првенству и Купу Србије.

- Спреман сам да дебитујем. Осећам позитиван притисак због транасфера, познат ми је тај осећај и сигурно ћу знати да се изборим и да се носим са великим очекивањима.

Спреман је да се одмах стави на располагање шефу стручног штаба Владану Милојевићу.

- На шефу је да одлучи на којој позицији у везном реду ћу играти, видећемо. Мени је најбитније да играм, да се прикључим екипи и уклопим што пре. На мени је да радим и да чекам шансу.

Иванића је у Звезди сачекао и Немања Милуновић, са којим је био саиграч у Белорусији.

- Наравно да ми значи што је ту, играли смо три године заједно. Није ми рекао ништа ново што нисам знао о Црвеној звезди, јер сам дошао у велики клуб о коме све знам. Колико смо блиски говори и да сам био уз њега приликом рођења оба детета - завршио је Иванић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail