Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Чак 180 дечака на отвореном тренингу!

У уторак, 3. априла, на теренима Омладинске школе ФК Црвена звезда организован је традиционални „Open day“, односно пробни тренинг на којем су малишани из читаве Србије добили прилику да се наметну Звездиним тренерима.
540-open-54327.jpg

На данашњим „отвореним вратима“ појавило се чак 180 дечака. Након више од сат и по времена током којих су млади фудбалери тренирали и покушавали да покажу свој таленат, више од осталих показало је пет дечака из годишта 2007, један дечак годишта 2008, тројица 2009, шесторица 2010. и четири играча из 2011. годишта.

Деветнаесторица најбољих ће сутра добити прилику да се на новом тренингу додатно покажу, а њима ће се придружити и деца из целе Србије коју су у претходних неколико месеци скаутирала 24 Звездина скаута. Након сутрашње додатне селекције која ће почети у исто време, на истом месту, најбољима ће бити понуђено да се прикључе Звездиној школи фудбала где ће почети са редовним тренинзима.

Пре самог отвореног тренинга одржан је и састанак са представницима школа фудбала и пројекта „Звездина школа фудбала“. На састанку којем су присуствовали и Никола Јелић, главни тренер у омладинској школи, као и Владимир Цвјетићанин, координатор школа фудбала, договорено је да у мају месецу буде организован семинар свих тренера са темом „Звездин програм рада у школи фудбала“, где ће тренери бити обучавани и где ће се примењивати наш програм рада.

Данашњем отвореном тренингу присуствовао је и председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић који је дечацима пожелео много среће. Том приликом, свих 180 дечака бесплатно је учлањено у клуб, као знак захвалности што су се одазвали Звездином позиву.

—Још једном се показало да је Србија земља талената, када су сви спортови у питању. Наравно, и фудбал. Интересовање је било огромно, и деца су се заиста потрудила да оставе добар утисак. Хвала свима који су се одазвали, а позивам дечаке и да се прикључе нашим камповима где ће такође имати прилику да се наметну нашим тренерима — рекао је координатор Звездиних школа фудбала Владимир Цвјетићанин.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail