Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Срнић - Нисам још увек свестан

На најлепши могући начин Славољуб Срнић је прекинуо голгетерски пост. Чекао је, чекао, и дочекао када је то било изузетно важно.
540-srnić-436.jpg

Срнић је већ постигао један веома важан гол у Краснодару, гол који је покренуо Црвену звезду. Сада је и Келн морао да се поклони нашем фудбалеру.

— Утисци, невероватни су, искрено нисам ни свестан шта смо урадили. После 25 година Звезда је презимила у Европи! Не знам шта бих рекао, не умем да опишем овај осећај — говори без даха Срнић.

Ситуације након гола, каже, једва се сећа.

— Не сећам се шта ми је пролазило кроз главу, гол посвећујем својој девојци која је трудна, као и својој породици! Доста утакмица и у првенству и у Европи сам одиграо добро, али никако ме није хтело да дам гол. Мислим да ми се вратило на најлепши могући начин, на најбитнијој утакмици. Могу слободно да кажем да је ово била најбитнија утакмица у сезони. Морам да похвалим Родића, сјајно ми је асистирао — рекао је Срнић.

Славољуб се не оптерећује наредним противником.

— Нека нам сад дође и Реал Мадрид из Лиге Шампиона, сада је мање битно... Шалим се, не знам још увек ни ко је у оптицају, причаћемо накнадно о томе. Наши навијачи су најбољи на свету, пред њима нико не може да нас победи — рекао је јунак данашњег меча.

 

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png