Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Милојевић - Ово треба доживети!

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић није крио задовољство након освојена нова три бода у Лиги Европе, три бода која гарантују друго место и пласман у наредну фазу!
540-miloje-53426.jpg

— Ако ја не верујем, ко ће да верује? Морам да верујем кад је тешко, а играчи то не смеју да виде. Позитивна енергија, рад, то је једноставно спорт — рекао је је Милојевић после избореног пролећа у Европи.

Црвена звезда је током целог меча знала шта хоће.

— Заслужено смо се вратили на фудбалску сцену, ту нам јесте место. Пресрећан сам, епитет најбољег на утакмици иде свим играчима, оставили су срце на терену, увек ће тако да буде, ови момци су заслужили. Апсолутно. Овај амбијент треба доживети, не постоји новац којим можете да платите то. Играчи треба да уживају заједно са навијачима. Ово је заједничка победа, играча, управе, свих у клубу. Ово је Звезда. Рекао сам да Звезда треба да се врати у фудбалску елиту. Верујем да је ово само почетак. Вечерас је било јако лепо бити тренер и играч Црвене звезде — рекао је Милојевић.

Јесен још увек није готова. Црвену звезду чекају још две утакмице у првенству.

— Вероватно многи већ размишљају о жребу у понедељак, али знате мене. Не бих о томе сад говорио, заслужено смо победили данас, а ја већ размишљам о недељи, о Борцу. Данас нам је била потребна победа, резултат, и на резултат смо одиграли. Утакмица је морала да буде оваква.

Звездин тренер је искористио тренутак да се осврне и на тужну вест. Наиме, један навијач Црвене звезде је преминуо, након што му је позлило на стадиону.

— Ја бих у име свих нас изразио саучешће породици нашег преминулог навијачa — рекао је Милојевић.

 

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png