Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Бесплатно на Рад!

Наредног викенда наставља се Суперлига Србије, а Црвена звезда ће на свом стадиону дочекати екипу Рада у суботу, 18. новембра од 16 часова.
540-karte-gsfds.jpg

После краће репрезентативне паузе током које су фудбалери Црвене звезде успели да предахну, серија нових тешких и важних утакмица куца на врата. Први противник након утакмице у Чачку у оквиру Купа Србије биће екипа Рада, а након ове утакмице следи гостовање у Белорусији, у једној од одлучујућих утакмица када је коначан пласман на табели у групи „Х“ Лиге Европе у питању.

Како би екипа Црвене звезде била испраћена у Белорусију на прави начин, одлучено је да улаз на утакмицу против Рада буде бесплатан. Уз један услов — сви навијачи који желе да уђу на стадион на улазу морају показати Звездин шал. Биће то изванредна прилика да се Владану Милојевићу и његовим фудбалерима у једној правој звездашкој атмосфери пожели срећа у веома важној утакмици која следи.

Такође, још постоји још једна важна новина: одлучено је и да до краја полусезоне цене карата за утакмице у Суперлиги буду умањене. Навијачи који буду желели да присуствују Звездиним утакмицама у првенству, до краја календарске године то ће моћи да учине тако што ће карте куповати по следећим ценама:

Север: 100 динара;
Исток: 200 динара;
Запад: 200 динара;

Видимо се на Маракани!

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png