Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Доналд - Поносан сам на своју екипу

Фудбалери Црвене звезде напорно тренирају како би наставили са одличним играма и резултатима и након репрезентативне паузе. Капитен црвено-белих Мичел Доналд истакао је да је његовој екипи пријао краћи одмор.  
NIK_0110.JPG
- Пауза је дошла у правом тренутку за нас, након заиста важних и тешких утакмица. Монго нам је значило што смо имали неколико слободних дана за одмор и што сада можемо да наставимо са припремом за предстојеће мечеве. Користимо прилику да се опоравимо од изузетно великих напора које смо имали у претходним месецима. Још увек на тренинзима нисмо фокусирани само на тактику, она ће доћи када се утакмице приближе, а сада радимо на физичкој припреми - рекао је Доналд. 
 
Фудбалери Црвене звезде настављају такмичење у Купу Србије утакмицом против чачанског Борца у среду, 15. новембра. 
- Сигурно нам неће бити лако у Чачку. Борац је, као и већина тимова, увек максимално мотивисан на мечевима које играју против нас. Сигурно ће се одлично припремити и дати све од себе да се покажу као што бољи ривал. Нама проблем може да представља терен који није у одличном стању, барем је тако било на претходним нашим гостовањима. Ипак, услови су исти за све, нећемо се много обазирати на њих. Ми смо тим који воли да игра фудбал и који ужива на терену. Свакако ћемо ићи на победу, као и увек. Имамо јасан циљ испред себе и верујем да не постоји препрека која мозе да нас заустави. 
 
Изабраници Владана Милојевића још увек не размишљају о мечевима који их у наставку очекују у Лиги Европе.
- Сви смо фокусирани само на прву наредну утакмицу која нас очекује, али ипак су нам у подсвести и одлучујући сусрети у Европи који нам предстоје. Идемо корак по корак, размишљамо прво о Купу и првенству па тек онда о Европи. Наравно, сви смо свесни да нас очекују важни сусрети, да можемо да направимо огроман успех, али ни у једном тренутку не заборављамо домаће првенство које нам је приоритет. Све оно што смо урадили у Европи нам је само додатни мотив да сада још више тренирамо и играмо што боље. Показали смо да смо у одличној форми, да играмо феноменалан фудбал. Ако сте разочарани што сте одиграли нерешено утакмицу са Арсеналом то доста говори о вашем квалитету, као и о томе колико чврт карактер и велики мотив има ваша екипа. Морам да будем поносан на ове момке - поручио је Доналд.
 

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png