Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Урађен пројекат платоа на северу

Црвена звезда је у својим настојањима да реновира и освежи изглед свог стадиона добила значајну помоћ.
540-cip-436.jpg

Радови на сређивању стадиона „Рајко Митић“ трају сада већ месецима. Централни терен је обновљен, а у току је постављање нових столица унутар стадиона. Иза јужне трибине раде се нови терени, обнављају стари, а постављени су и нови рефлектори који ће омогућити дечацима из Омладинске школе Црвене звезде да тренирају и у поподневним односно вечерњим терминима. Иза северне трибине стадиона такође се обнављају терени, а у току су и радови на изградњи хале која ће бити затворена.

Као што смо раније најавили у оквиру „радне акције“ коју су покренули Звездаши, планирана је и изградња степеништа и уређење платоа иза северне требине. У радну акцију укључили су се и пријатељи Звездаши из саобраћајног института ЦИП, и израдили пројекат. У четвртак, 12. октобра, у просторијама клуба је одржана презентација пројекта којој су присуствовали чланови руководства клуба и Звездаши покретачи радне акције. Такође урађен је и пројекат потпорних стубова иза северне трибине стадиона.

Очекуемо да се сви Звездаши укључе у  даљу разраду и реализацију пројекта, како бисмо што пре уредили и овај део наше „куће“. Звездашима из института ЦИП велика захвалност на ангажовању које су показали.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png