Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Двочасовни тренинг

Након јутарњег рада у теретани, фудбалери Црвене звезде су данас од 16:30 поново тренирали на терену у Брежицама.
vest.JPG
Интензиван рад обележио је данашњи тренинг. Фудбалери Црвене звезде су на терену провели готово два сата, а упркос напорима било је много шала и смеха. 
 
Након једног прескоченог тренинга због лакших повреда у екипу су се вратили Мичел Доналд и Ненад Милијаш. 
 
Након стандардног десетоминутног истрчавања наши фудбалери су прешли на загревање са лоптом у паровима. Наредних 20 минута тренинга играла се шева у две групе. 
 
Изабраници Владана Милојевића су наставили где су јуче стали. Уз постављене "лутке" и штапове као препреке на терену радило се на техничко-тактичком плану. Након увезбавања тактике, играчи су подељени у две екипе, жуту и црвену, играли на два гола на скраћеном терену. 
 
- Пријају нам припреме, радимо интензивно, данас смо поново имали два тренинга. Сутра ћемо имати само један тренинг и након одмора нас очекује повратак у Београд. Нисмо комплетни током ових мини припрема, али сигурно нам много значе, користимо прилику да порадимо на неким стварима у вези са тактиком. Очекују нас врло брзо мечеви на три фронта и зато нам изузетно погодују добри услови у Термама Чатеж, да се што боље припремимо за њих - рекао је Савић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png