Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Милојевић након припрема

Шеф стручног штаба Црвене звезде сумирао је утиске након завршених припрема на Златибору.
540-miloje-53426ž_594f00b99a319.jpg

Екипа је на припремама забележила два ремија, а Звездин тренер је већ раније истакао да су му утакмице помогле да стекне јаснију слику о стању екипе.

— Много времена је потребно играчима да се уиграју. Доста је ту тандема, не само у задњој линији, који морају да се уиграју, да се упознају, да се „вежу“. Интересантно је да је десна страна терена функционисала јако добро, јер се Срнић и Стојковић јако добро познају. Играчи тек долазе, а ја сам задовољан њиховим радом. Труде се, а некоме припреме падну теже, некоме лакше, и осцилације су нормалне — сматра Милојевић.

Прича се и о доласцима и о одласцима, а када су већ поменути тандеми, један од главних је онај на средини терена.

— Доналд и Ле Талек су прошле и претпрошле године били носиоци Звездине игре. Имали смо доста разговора, и очекујем не само од њих двојице, него и од свих осталих да пруже више, али у овим садашњим околностима је било немогуће очекивати више од њих. Професионалци су, морају да буду фокусирани на Црвену звезду. Прелазни рок траје до 31. августа, тек смо на почетку. Једно је сигурно, не желим и нећу да имам незадовољне играче. Ко изрази жељу да напусти Црвену звезду, сигурно ће је и напустити. Али, то су добри момци, професионалци, и у овом тренутку желе да дају свој максимум и помогну Црвеној звезди, а свака дорба понуда за њих биће анализирана.

Стартна постава се још увек не назире.

— Дилема око поставе имам много, и имам их стално. Имамо играчки кадар тренутно који имамо, њему су придодати млади играчи како би осетили како је то припремати се са првим тимом. Видећемо шта је најбоље, у зависности и од противника одлучићу ко ће играти — рекао је Милојевић који очекује још долазака.

— Знам који ми профили играча још требају. Јако ми је битно да играчи који долазе и који ће играти дају све од себе на терену, желим енергију. Игра се 90 минута, дешавају се и грешке, али хоћу да сви играчи који и после 31. августа остану дају свој максимум. Сви причају како дају максимум, али ја после утакмица анализирам ко је заиста дао свој максимум. Да би дали максимум, морају да буду задовољни у клубу, и такве ћу играче и тражити. У овом тренутку имамо доста играча, а проблем за сада имамо у задњој линији. Што се формације тиче, видећемо. Имамо доста жеља, али питање је колико је реално да нам се жеље и испуне.

Прва утакмица против Флоријане на програму је већ у четвртак.

— Имамо информације о Флоријани, то је екипа која је практично легија странаца. Имају доста играча из Италије, а малташки играчи су репрезентативции. Доста су агресивни, Италијан им је тренер и усадио им је италијански менталитет. Имамо времена да се добро припремимо за њих и то ћемо и учинити — јасан је Милојеић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail