Звездини бисери – Кадети и омладинци убедљиво започели првенство

19.8.2024
12:00
No items found.

Кадетска и јуниорска селекција Црвене звезде су на врло убедљив начин започеле нову сезону, дуплом победом над екипом Вождовца. Изабраници Слађана Николића су славили резултатом 4:0, док су омладинци били још ефикаснији, те окончали утакмицу са седам голова у мрежи противника. Сјајан старт првенства има и Графичар, који је у трећем колу Прве лиге Србије тријумфовао против Словена из Руме резултатом 2:0.

Екипа коју са клупе предводи Ненад Милијаш је уводном утакмицом ставила до знања да је спремна за највише домете, као и евентуални наступ у Лиги шампиона, уколико први тим обезбеди учешће у најелитнијем такмичењу. На теренима иза југа Маракане су против Вождовца повели већ након 60 секунди када је прецизан био Василије Костов. Голом Даворина Тошића у 11. минуту Звезда је дуплирала предност, те се са тим исходом отишло на полувреме. До краја сусрета су мрежу погађали Стефан Гудељ, Огњен Теофиловић, Ђорђе Ранковић, а двоструки стрелац био је Никола Тасић. Као један од најбољих фудбалера на терену истакао се Горазд Ристовски са три асистенције.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ 1. КОЛО:
1. Црвена звезда 3 бода, гол разлика 7:0
2. ИМТ 3 бода, гол разлика 3:0
3. ТСЦ 3 бода, гол разлика 3:0

СТРЕЛЦИ: Никола Тасић (2), Огњен Теофиловић, Стефан Гудељ, Василије Костов, Ђорђе Ранковић, Даворин Тошић (1 гол).

Генерација 2008. је такође имала иза себе успешну премијеру, те је истог ривала испратила са четири поготка у мрежи. Јунак утакмице је дефинитивно био Павле Крстић, који је у уводном мечу постигао хет-трик и најавио веома ефикасну сезону. Врло доминантно је на терену изгледала селекција Слађана Николића, те је врло лако могло доћи до резултата који су остварили омладинци дан касније. Последњи гол је дело Јована Мрваљевића у 82. минуту утакмице, чиме је стављена тачка на сјајну представу наших кадета.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ 1. КОЛО:
1. Црвена звезда 3 бода, гол разлика 4:0
2. Бродарац 3 бода, гол разлика 3:0
3. Графичар 3 бода, гол разлика 2:0

СТРЕЛЦИ: Павле Крстић (3 гола), Јован Мрваљевић (1 гол).

Фантастичан старт сезоне иза себе има екипа Графичара. Након две уводне победе, славили су „графоси“ против Словена, те након три кола чврсто држе лидерску позицију. Након десет минута је мрежу тима из Руме погодио Бабакар Мбуп, који је видно расположен на почетку првенства. Коначан резултат је постављен почетком другог дела игре, а стрелац за тим Марка Неђића је био Огњен Ајдар.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ 3. КОЛО:
1. Графичар 9 бодова, гол разлика 9:3
2. Вождовац 7 бодова, гол разлика 4:0
3. Мачва 6 бодова, гол разлика 6:1

СТРЕЛЦИ: Бабакар Мбуп (3 гола), Андрија Максимовић, Вељко Младеновић (2 гола), Огњен Ајдар, Милан Србијанац (1 гол).

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon