Звездин штит у Европи

16.9.2024
02:18
No items found.

У Централној ложи стадиона "Рајко Митић", данас су се окупили спортисти из више секција у оквиру спортског друштва Црвена звезда. Повод за окупљање је више него леп, Црвена звезда ће имати представнике у европским такмичењима у чак 14 различитих спортова. Поводом тога, свим представницима су уручене плакете као признање за велики уложени труд и огромне спортске успехе.

О успесима је похвално говорио председник Управног одбора Спортског друштва Црвена звезда и генерални директор фудбалског клуба - Звездан Терзић.

- Велика ми је част и задовољство да вас видим у оволиком броју на овом нашем шампионском окупљању, а окупили смо се пред почетак европске сезоне где ћемо имати прилику да на највећој европској сцени представљамо наш клуб, наш град и нашу државу. Рекордан број наших спортиста ће ове године представљати Црвену звезду на европској сцени. Чак 14 клубова из нашег Спортског друштва ће имати прилику да током ове сезоне употпуни нашу ризницу трофеја. Поносни смо на све вас који сте се свакодневним посвећеним радом изборили за учешће у Европи. Ви ћете у овој сезони носити "Звездин штит у Европи". Звезда је одувек била симбол Србије и симбол успеха. То је традиција и историја коју смо наследили од наших славних претходника и која траје ево већ скоро 80 година. Име и грб који носимо, обавезује нас да у сваком тренутку морамо да дајемо свој максимум, како на терену тако и ван њега. Морамо да будемо позитиван пример свима другима, јер ми смо Црвена звезда. Волео бих да ово окупљање буде традиционално, да се сваке године окупимо пред почетак европске сезоне и да искрено подржавамо једни друге. У четвртак стартује Лига шампиона у фудбалу, у новом спектакуларном формату. Све вас позивамо да дођете овде на наш стадион и дате подршку нашим фудбалерима у мечу против славне Бенфике. На тај начин показујемо заједништво које треба да краси нашу црвено-белу породицу. Желим свима вама да пожелим здравље и спортску срећу. Дубоко верујем да ћете својим залагањем и карактером показати да сте достојни славног грба који носите на грудима и да ћете на прави начин представљати Црвену звезду на европској сцени - истакао је Терзић.

Председник Спортског друштва Црвена звезда - Стојан Вујко, је такође похвалио све спортисте који су допринели овом историјском успеху.

- Рекорд је да имамо 14 клубова у европским такмичењима. То је огроман успех свих који су марљивим радом то и заслужили. Желим свима да вам честитам на томе, и да поручим да је цела Црвена звезда поносна на вас. Желимо да се вратите са одличијима, те да носите Звездин штит са поносом и да се вратите или са њим или на њему - истакао је Вујко.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon