Звездаши на каљењу – Митуљикић режирао преокрет

17.9.2024
13:15
No items found.

Успешни су били фудбалери који су на каљењу у другим клубовима овог викенда, а велики успех је остварио тројац из ОФК Београда који је у дербију кола савладао нашег вечитог ривала резултатом 3:2. Играч утакмице, без дилеме био је Никола Митуљикић.

Митуљикић је прво изнудио пенал када је дефанзивац црно-белих играо руком, а затим је искористио сјајан пас Ада и упослио Стојилковића који је у надокнади донео тријумф "Романтичарима". На средини терена је Адо суверено држао конце игре и неретко често помагао својим саиграчима у дефанзиви, док је код последњег поготка маестрално проиграо Митуљикића и практично га “спојио” са голом противника. Одличну утакмицу иза себе је такође имао Анан, који је неуморно протрчавао по левој страни и десној линији црно-белих стварао проблеме током целог сусрета.

У Суперлиги су се на супротним странама нашли Јован Митуљикић и Урош Кабић. Бивши фудбалер Торина је терен морао да напусти само 19 минута након што је ушао у игру услед повреде, али је за кратко време показао пун потенцијал и велику жељу да се докаже у најелитнијем рангу српског фудбала. Прилику да одигра нешто више од пола сата је добио Митуљикић и искористио је на сјајан начин. Покушаво је по својој страни, често успешно, да пронађе усамљене саиграче у срцу шеснаестерца “Брђана”. Одиграо је још један меч на нивоу и показао да ће бити велики залог за будућност.

У екипу Графичара се вратио Иван Гутеша и “закључао” гол свог тима за нови тријумф. Невероватно играју на почетку сезоне “Графоси”, а чини се да ће са талентованим голманом дефанзива бити на још вишем нивоу. Одличну ролу у освајању важног бода за екипу Словена имао је Лука Стојсављевић. Фантастично је затворио своју страну против Јавора и натерао противничке играче да се изузетно намуче како би дошли до гола. Колико је био супериоран у неким тренуцима говорило је то да су Ивањичани често мењали страну и покушавали преко друге стране да угрозе противника.

Звездаши на каљењу:

Иван Гутеша (Графичар) – 90 минута у победи над Радником (1:0)
Ебенезер Анан (ОФК Београд) – 90 минута у победи над Партизаном (3:2)
Лука Стојсављевић (Словен) – 90 минута у ремију са Јавором (0:0)
Едмунд Адо (ОФК Београд) – 90 минута у победи над Партизаном (3:2)
Урош Кабић (Чукарички) – 19 минута у ремију са Новим Пазаром (2:2)
Никола Митуљикић (ОФК Београд) – 29 минута у победи над Партизаном (3:2)
Јован Митуљикић (Нови Пазар) – 36 минута у ремију са Чукаричким (2:2)

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon