Срнић: Звезда чини велике ствари за српски фудбал, био сам сигуран у Лигу шампиона

8.9.2024
14:36
No items found.

Бивши фудбалер нашег клуба, који је постигао победоносни гол на Маракани против Келна - Славољуб Срнић је истакао да је поносан на пласман црвено-белих у Лигу шампиона, али и да верује да се ту изабраници Владана Милојевића неће зауставити.

- Наравно, испратио сам Звездин пласман у Лигу шампиона. Све Звездине утакмице пратим и ако не стигнем да погледам уживо, увек вратим да погледам најбоље моменте. Меч против Боде Глимта сам успео да испратим уживо и искрено нисам имао дилему да ће се Звезда пласирати у Лигу шампиона. Очекивао сам да ћемо проћи,  јер сам знао да ће бити другачија утакмица у односу на прву која је одиграна у Норвешкој. Маракана је била пуна, атмосфера сјајна и тај фактор је увек 12. играч Црвене звезде. Много веће екипе су падале на Маракани од Бодеа, тако да нисам имао дилему што се тиче пролаза. Црвена звезда је одиграла фантастичну утакмицу и заслужено се пласирала у нови формат - истакао је Славољуб Срнић. 

Радује се Срнић учешћу Звезде у новом формату Лиге шампиона, али и истиче да је наш клуб и ове године наставио да исписује нове странице богате историје. 

- Бити осам година у Европи, од тога четири у Лиги шампиона је велика ствар за српски фудбал, као и наравно за Црвену звезду. Могу само да честитам свим звездашима на таквом успеху. Једва чекам да видим како ће изгледати нови формат Лиге шампиона, мислим да имамо шансе да прођемо даље. У Лиги шампиона нема лаких противника. Мислим да може да се игра, да имамо добре противникe и надам се да ћемо проћи међу прве 24 екипе. Звезда је направила добар тим. Навијам да прођемо даље - закључио је Срнић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon