Спајић: Пуна Маракана, храбра Звезда и Лига шампиона

20.8.2024
23:20
No items found.

Резимирао је капитен Урош Спајић утакмицу, уз веру да би Звезда у реваншу пред пуном Мараканом могла да преокрене ствари у своју корист и пласира се у Лигу шампиона против Боде Глимта.

- Дали смо им превише иницијативе, морали смо да будемо мало агресивнији, доста смо их пустили да играју, те се то отело контроли. Прегрмели смо прво полувреме, у другом смо се договорили да изађемо храбрије. Међутим, није испало како треба, и тек након тога смо почели да играмо на прави начин. Били смо храбрији, постигли смо гол, висио је и други у ваздуху, али то је доказ да ми можемо и морамо, да тако треба да уђемо у утакмицу. Дали смо им превише респекта, то нас је коштало пораза. Очекујем пуну Маракану, храбрију Звезду и пролаз даље – започео је Спајић.

Истиче последњи период утакмице и поручује да је то кључ за пролаз у Лигу шампиона.

- Гол који смо постигли и последњих 20-30 минута нам дају снагу. То је модел који нам ставља до знања како треба да играмо. Они су таква екипа, много воле да трче, имају много транзиције, ми то морамо да прихватимо. Морамо да одговоримо агресијом, последњих 30 минута је показатељ,те очекујем агресивнију игру на Маракани.

Честитао је Огњену Мимовићу на првенцу.

- Веома ми је драго због њега што је постигао гол. То значи сваком младом играчу и нек настави у истом ритму – поручио је Спајић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon