Почиње продаја пакета за Лигу шампиона

9.9.2024
14:48
No items found.

Црвена звезда 19. септембра почиње учешће у Лиги шампиона, четврти пут у последњих осам година и 30. пут у својој историји.

УЕФА је први пут формирала лигу у правом смислу те речи. То значи да ће бити бар четири спектакла на препуној Маракани, а у госте нам долази Бенфика 19. септембра, Барселона 6. новембра, Штутгарт 27. новембра и ПСВ 21. јануара.


Како до карата за Лигу шампиона?


Пакети карата за Лигу шампиона


Пакети карата за Лигу шампиона су у продаји од понедељка 9. септембра. Пакети се могу купити онлајн и у променоару на западној трибини стадиона "Рајко Митић" (код Сервиса за чланство) сваког радног дана од 10 до 18 часова. У суботу - 14. септембра пред меч са Напретком, на ком славимо 61. рођендан Маракане и на ком је улаз бесплатан, такође можете обезбедити пакете карата у променоару од 12 до 20 часова.


Број пакета који је пуштан у продају је ограничен на 15000. Линк за куповину: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc.html


Цене пакета:

Куповина пакета карата за Лигу шампиона је могућа на шест месечних рата картицама Банка Интеса.


Премијум сезонска


Подсећамо вас да и са премијум сезонском улазницом имате сигурно место на мечевима Лиге шампиона, као и на свим осталим Звездиним утакмицама на Маракани у сезони 2024/25. Можете је купити већ данас, број премијум сезонских је лимитиран и у продаји је још свега 4.000.


Премијум сезонска је најповољнија опција за све утакмице на Маракани, а уз Лигу шампиона, са премијум сезонском, добијате и све домаће утакмице, као и потенцијално европско пролеће.


На овом линку можете купити премијум сезонску улазницу: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc.html


Цене Премијум сезонских:


Куповина премијум сезонских је могућа и онлајн и у променоару код Сервиса за чланство. Сезонци из прошле сезоне који још увек нису обновили своје место то могу да учине исто у променоару стадиона.


Сан свих звездаша је препуна Маракана зато се видимо код куће да заједно стварамо нове моменте за памћење.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon