Павков: Нека у четвртак сви будемо хероји

15.3.2022
1:37
No items found.

Фудбалери Црвене звезде сутра од 18 часова и 45 минута на стадиону „Рајко Митић“ дочекују Ренџерс у оквиру реванш сусрета осмине финала Лиге Европе, а очекивања пред један од најважнијих мечева у сезони изнео је првотимац наше екипе Милан Павков, који је већ доказао да је рођен за велике утакмице..

- Притисак увек постоји наравно, али ако се прихвати на прави начин, онда може да ти помогне да на крају одиграш боље и да га присвојиш у своју корист. Утакмица је таква, да ако се оствари позитиван резултат, сви ћемо бити јунаци. Да ли ћу то бити ја, или неки други појединац, то и није толико битно. Најважније је да као екипа остваримо резултат погодан за нас, и да сви будемо јунаци. – почео је Павков.

Наш нападач је свестан да је утакмица против Ренџерсом једна од оних које могу да постану историјске.

- Утакмица је једна од таквих, да све може да нас дигне у небеса и да стварно испишемо историју, и славу припишемо свима нама. Сутра ћемо видети. Спремамо се и даћемо све од себе. Хемија између играча је одлична, што је предуслов да се утакмица одигра добро. То је на првом месту. Одатле се почиње, а темеље имамо добре. Ривал је у првом мечу имао више среће, а надам се да су је потрошили и да ће се нама вратити сутра.

Доткао се Павков и велике подршке коју наша екипа има пред овај сусрет, али и нагласио да један гол може да донесе много тога.

- Наравно да нам значи подршка. То је јако битно у оваквим ситуацијама. Волим што имамо подршку и што нас сви подржавају. Резултат је такав какав јесте. Имали смо доста шанси у Глазгову. Један гол би нам дао крила и много веће шансе. Надам се да ћемо успети да реализујемо све оно што нисмо у Шкотској.

Наш клуб има континуитет играња у европским такмичењима, а према речима Милана Павкова - то је нормално.

- Раније сам говорио о томе, да је за Звезду најбитније, и да то треба да постане нека нормална појава да се сваке године игра Европа, јер Звезда то заслужује.

Павков је већ имао прилику да се нађе у центру пажње британске штампе, након што је био јунак против Ливерпула, а верује да то може да се понови и након меча са шкотским представником.

-Било би лепо да се то деси. Потрудићемо се – закључио је Павков.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon