О наредном противнику - Монако

21.10.2024
21:15
No items found.

Фудбалери Црвене звезде ће у уторак од 18 часова и 45 минута, гостовати екипи Монака, у оквиру трећег кола Лиге шампиона.

МЕЂУСОБНИ СУСРЕТИ

Наша екипа се са тимом из Монте Карла кроз историју састала само два пута. Обе утакмице су одигране у оквиру групне фазе Лиге Европе у сезони 2022/2023. Екипа из Кнежевина је била боља у оба окршаја.

Први сусрет, одигран 8. септембра 2022, на стадиону "Рајко Митић" је завршен резултатом 0:1. Црвено-бели су ту утакмицу одиграли на веома високом нивоу, али су гости из Монте Карла славили поготком Ембола са беле тачке. Домаћа екипа је у реваншу тријумфовала са 4:1, а једини стрелац је за нашу екипу тада био Гелор Канга из једанаестерца.

БУДИ ДЕО ЗВЕЗДЕ

Сви навијачи нашег клуба ће ову утакмицу моћи да гледају у директном преносу на Арени Премиум 1 и РТС 1. Такође можете пратити и наш студио на Звезда ТВ, а након утакмице очекују вас изјаве тренера и играча.

ФОРМА ЕКИПА

Изабраници Владана Милојевића су у доброј форми. У прошлом колу Суперлиге Србије су савладали Раднички из Ниша резултатом 5:1. Црвено-бели су тренутно лидери српског шампионата уз утакмицу мање, а имају 31 освојен бод на 11 утакмица. У прва два кола Лиге шампиона нису стигли до тријумфа, али ће против Монака имати прилику да упишу три бода.

Екипа Монака је такође у сјајној форми. У оквиру француског првенства се налазе на другој позицији са 20 освојених бодова после осам одиграних рунди. Ове сезоне још увек не знају за пораз, јер поред седам победа имају три нерешена резултата. Играју лепршаво, те се у неколико утакмица ове сезоне дешавало да постигну три гола. На последњих седам утакмица, имају чак пет победа, од којих је једна против шпанског гиганта - Барселоне, у оквиру првог кола Лиге шампиона.

ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Шеф стручног штаба екипе из Монте Карла - Адолф Хитер, је познат по бројним променама формације у току сезоне. Екипа Монака игра углавном у формацији 4-2-3-1, али неретко прелази и у форму са три играча у последњој линији.

На голу се налази швајцарски чувар мреже - Филип Кун. Најстандарднији дефанзивни тандем чине Синго и Керер, док у форми са четири дефанзивца, бековски пар чине Кајо Енрике и Вандерсон. Стуб везног реда је и капитен екипе - Закариа, а са њим средину терена чува и Камара. Офанзивни трио чине бивши фудбалер Ливерпула и репрезентативац Јапана - Минамино, Головин и Бен Шегир. Најистуренији је Емболо, док му је замена фантастични Балогун.

СУДИЈЕ

Главни судија: Тобијас Штилер.

Први помоћник: Кристијан Гителман.

Други помоћник: Марк Борш.

Четврти судија: Матијас Јеленбек.

ВАР: Бенџамин Бренд.

АВАР: Јохан Фајфер.

ОСТАЛЕ УТАКМИЦЕ

Уторак:
18:45 Милан - Бриж
21:00 Пари Сен Жермен - ПСВ
21:00 Јувентус - Штутгарт
21:00 Арсенал - Шахтјор
21:00 Астон Вила - Болоња
21:00 Ђирона - Слован
21:00 Штурм - Спортинг
21:00 Реал Мадрид - Борусија Дортмунд

Среда:
18:45 Аталанта - Селтик
18:45 Брест - Бајер Леверкузен
21:00 Манчестер Сити - Спарта
21:00 Лајпциг - Ливерпул
21:00 Барселона - Бајерн Минхен
21:00 Атлетико Мадрид - Лил
21:00 Бенфика - Фејенорд
21:00 Салцбург - Динамо
21:00 Јанг Бојс - Интер

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon