Неђић: Примат остаје припрема играча за први тим Црвене звезде

30.7.2024
16:39
No items found.

Фудбалери нашег развојног тима Графичара предстојећег викенда крећу у нову сезону предвођени младим стратегом Марком Неђићем. Екипа са Сењака је одрадила захтевне припреме, а један од најталентованијих тренера је резимирао комплетан рад.

- Одрадили смо све како је планирано током припремног периода. Први део тренинга је одрађен у Београду, а други на Златибору, да бисмо последњу недељу такође радили на нашем терену. Током контролних утакмица смо имали прилику да “тестирамо” све фудбалере, пре свега играче који су се придружили екипи овог лета. Сви су добили шансу, јер нам резултат није био циљ, већ смо желели да видимо момке на терену и добијемо јасну слику шта можемо од кога да очекујемо током сезоне. Задовољни смо приказаним, пре свега односом играча и испуњеним захтевима на тренинзима. То нам је било најбитније. Спремни очекујемо почетак првенства - почео је Марко Неђић.

Констатовао је тренер популарних Графоса да је окосница његовог тима задржана, као и да се примарни задатак развојног тима Црвене звезде није мењао ни пред почетак сезоне 2024/25.

- Велики број играча је остао у екипи у односу на претходну сезону. Прикључени су нам и играчи из првог тима Црвене звезде - Вељко Милосављевић и Андрија Максимовић. Сигурно да смо “старији” и искуснији за једну сезону. Момци који су претходне сезоне тек осетили ниво сениорског фудбала, од њих се ове такмичарске године очекује да покажу напредак и буду прави. Наш превасходни циљ јесте развој фудбалера, као и сваке године. Радимо интензивно на припреми играча за следећи ниво, да ли је то први тим Звезде или виши ранг такмичења, односно неки тим који се такмичи у Суперлиги Србије. 

Такође, шеф стручног штаба тима са Сењака је изнео очекивања пред први меч у новој сезони, који је заказан за суботу, 3. август, од 17 сати и 30 минута на теренима Омладинске школе.

- Поштујемо екипу Слободе и знамо да се ради о квалитетном противнику. Морамо да уђемо са дозом опреза у меч, јер је Слобода добар тим, али ипак најпре гледамо себе. Фокусирани смо на то како ће наши играчи да се развију и шта ће да пруже на терену. Амбиције су нам да будемо добро пласнирани у Првој лиги Србије, али примат остаје припрема играча за први тим Црвене звезде - закључио је Неђић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon