Мимовић: Увек се радујем пуној Маракани, бићемо све бољи

7.8.2024
12:16
No items found.

Фудбалери Црвене звезде у суботу од 20 часова дочекују Нови Пазар, а неко ко полако постаје стандардан првотимац нашег клуба је талентовани Огњен Мимовић, још један изданак наше црвено-беле академије.

- Радујем се свакој новој утакмици, поготово кад играмо на Маракани пред нашим навијачима. Били смо убедљиви против Текстилца, тако да очекујем добру партију и против Новог Пазара, пред што више звездаша. Сезона полако хвата замах, осећамо се све уиграније, и верујем да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи. Што се мене лично тиче, трудим се да што више напредује и много ми значе савети тренера и старијих саиграча. Доста сам опуштенији на терену него претходнох пролећа и потрудићу се да пружим што боље партије у наставку сезоне. Чекају нас ускоро и квалификације за Лигу шампиона, али смо фокусирани искључиво на прву наредну утакмицу и желимо да тријумфујемо. Квалитетно радимо и са правом смо оптимисти - почео је Мимовић.

На терену је све више Звездине деце, што радује некадашњег ђака наше академије.

- Много младих играча је ту, поготово оних који су прошли Звездину школу. Да их не набрајам сад све, али заиста се квалитетно ради и драго ми је што видим много некадашњих саиграча из млађих селекција како данас заједно играмо и у првом тиму. Знамо да звездаши имају посебан осећај према деци пониклој у клубу и да воле да их у што већем броју виде на терену, а мислим да никада раније није био оволики број играча из школе. У комбинацији са искусним домаћим играчима и квалитетним странцима, имамо формулу за успех - закључио је млади дефанзивац.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon