Мимовић: Спремни путујемо у Норвешку

18.8.2024
16:09
No items found.

Млади десни бек Огњен Мимовић је изнео очекивања пред пут црвено-белих у Норвешку на мегдан Боде Глимту у оквиру прве утакмице плеј-офа за пласман у Лигу шампиона.

- Још пре самог жреба смо били свесни да нећемо извући лаког противника, а када смо видели да ће то бити екипа Боде Глимта знали смо одмах да је пред нама тежак двомеч. Причали смо и темељно обратили пажњу на све факторе који нас очекују у Норвешкој, од временаких услова и врсте подлоге па до оних најситнијих детаља када је у питању сам терен. Вредно смо се припремали и спремни путујемо у Норвешку. Имамо велики мотив да се нађемо поново у елити европског фудбала - рекао је Мимовић.

Фудбалер рођен 2004. године истиче да је позитивна ствар што се прва утакмица игра на гостујућем терену.

- Град Боде се налази на крајњем северу Норвешке, али без обзира на локацију стадиона мислим да ћемо имати подршку навијача. Знамо да без њих није исто, а убеђен сам да ће један део трибина бити црвено-бели. Мислим да колико год ће нама бити тешко да се прилагодимо у Норвешкој, да ће исто тако бити незгодно играчима Боде Глимта када слете у Београд. Драго ми је што ће реванш бити на Маракани, а на нама је да испунимо све захтеве стручног штаба - поручио је Мимовић на крају разговора.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon