Милосављевић: У клубу сам већ деценију, желим да се докажем у Звезди

7.7.2024
02:10
No items found.

Имали су прилику звездаши да се у сезони за нама упознају са једним од најталентованијих штопера у Европи - Вељком Милосављевићем, кога тек чека пуна афирмација у дресу вољеног клуба.

- Све изгледа фантастично за сада. Ритам је одличан, осећам се да напредујем из дана у дан и драго ми је што сам део екипе. Другачије је сад у сениорима него у омладинцима, мора сигурније да се игра, са максималном концентраицјом, јер се свака грешка кажњава. Што се припрема тиче, има свега, радимо доста и теретану и "суво" трчање, као и са лоптом. Наравно, сви више волимо да радимо са лоптом, а најтеже ми падају вежбе за ноге. Ипак, издржавам све, ово су ми друге припреме, тако да нема ни треме више. Зимус је било мало треме, више из поштовања, али сад се одлично познајемо - почео је Милосављевић.

Открио нам је и ко му највише помаже при адаптацији, али и са ким се највише дружи.

- Искрено, помажу ми сви, како тренери, тако и искуснији играчи. Међутим, издвојио бих тренере који су били са нама раније у Омладинској школи, а сад су ту у првом тиму. Што се дружења тиче, највише времена проводим са Максимовићем. Играмо карте, гледамо серије.

Научио је Милосављевић да се у Звезди само победе подразумевају.

- Не само да сам свестан да мора свака утакмица да се победи, већ и да то мора да буде уз добру игру. Криво ми је што нисмо освојили титулу прошле године у омладинцима. Прва полусезона је била лошија, друга много боља, без пораза, где смо само два ремија имали и остали "кратки" за бод. Била ми је част да сарађујем са тренером Милијашем. Велико искуство за мене.

Притисак није нешто што Милосављевић познаје.

- Постоји позитиван "терет" играња за Звезду, али сам 10 година у клубу већ и знам сваки детаљ на Маракани. Апсолутно знам како да се носим са притиском. Што се тиче жеља, надам се да ћу добити што више минута, ако не ове, онда следеће сезоне. Желим да играм и Лигу шампиона са Звездом, уз то да се одбрани дупла круна - подвукао је Милосављевић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon