Милојевићев јубилеј на дербију

21.9.2024
12:20
No items found.

Фудбалери Црвене звезде ће у оквиру деветог кола домаћег првенства, у понедељак од 19 часова одмерити снаге са вечитим ривалом, а посебан јубилеј имаће Владан Милојевић који ће по десети пут на првенственим утакмицама водити са клупе црвено-беле у вечитом дербију.

Он ће у понедељак на вечној листи престићи легендарне тренере попут Љупка Петровића и Бранка Станковића, док ће треће место поделити са Гојком Зецом. Друга позиција припада Милораду Павићу са 14, док је у првенственим вечитим дербијима Звезду највише пута предводио неприкосновени Миљан Миљанић и то на 15 утакмица.

Владан Милојевић против Партизана има одличан биланс, те је само један од девет првенствених сусрета изгубио. У првом мандату је забележио два тријумфа, уписао четири ремија и
један пораз.

Претходне сезоне му је мало недостајало да буде стопостотан, али је у првом дербију резултат на крају износио 2:2. Само месец дана касније, црвено-бели су на крилима Ендиајеа и Катаија дошли до преокрета и практично тим тријумфом обезбедили седму титулу у низу. Састали су се вечити и у оквиру Купа Србије, а наши фудбалери су били доминантни и славили резултатом 2:0.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon