Милојевић: Желим добру игру и голове за рођендан

10.3.2023
11:56
No items found.

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 16 часова дочекати Нови Пазар на Маракани, а уједно и прославити 78. рођендан на утакмици за коју је улаз бесплатан. Очекивања пред сусрет 26. кола Суперлиге Србије, изнео је шеф стручног штаба Милош Милојевић.

- Не очекујем да буде слично као кад смо играли у Новом Пазару, јер су другачије околности, али је свакако то ривал који нам је задао доста мука. Мислим да смо и на том мечу били доминантни, али нисмо искористили добре прилике у првом полувремену и зна се да је Нови Пазар неугодан на домаћем терену, те да буде веома тешко када постигну гол. Сва срећа, показали смо карактер и у надокнади дошли до победе. Желимо да ефектније и раније решавамо утакмице, али и то су слатки тријумфи - почео је Милојевић.

Млади Лековић је био сјајан у мечу против ТСЦ-а.

- Као што сам причао и када није играо, треба пронаћи праве утакмице за њега како би стигао до форме и развијао се нормално, у смислу тога да нема осцилација и падова, који су карактеристични за тај период. Одиграо је коректну утакмицу, одговорио добро на задатке и има простора да игра још више.

Звезда има 18 бодова више у односу на првог пратиоца на табели.

- С једне стране нам је тешко због тога, али с друге није. Треба да буде једноставније у смислу тога да можемо да се опустимо, да не постоји стрес, већ да играмо квалитетнији фудбал и да ноге буду лакше. На нама је да у сваки меч уђемо максимално, до краја сезоне.

Екипа је била енергетски испражњена у мечу са ТСЦ-ом, али је свакако победила.

- Осетио сам и пре утакмице да енергетски нисмо били спремни, али не може то да се износи тек тако. Све зависи ко како гледа, моја визура је позитивна и желим да решавам мане. Ми смо победили, а нисмо били на максимуму и радије бих да тако тријумфујемо, него да будемо на максимуму и изгубимо. Била је то засићеност после дербија, пад енергије, тешко је играти на свака три дана, поготово за групу играча која је у Звезди дуго. То је пуњење и пражњење и осетите се као издувани балон, али надам се да ће против Новог Пазара бити боље, кроз припрему ми делује да хоће.

Мијаиловић је суспендован због картона.

- Сем Мијаиловића који има картоне, сви други су на располагању. Здравствени билтен је добар, али вирус је проблем, сваког је ухватио, да ли мање или више...

Осврнуо се и на квалитете наредног ривала.

- Мајдевац зависи од добрих лопти саиграча из везног реда, центаршутева, храни се тиме. Нови Пазар је агресиван, има добру контру, морамо да зауставимо то и будемо паметни. Не мислим да ће окршај Борјан-Кљајић да буде кључан, али ће свако од њих гледати да уради најбоље за свој тим.

Нада се Милојевић доброј утакмици у недељу.

- Надам се доброј игри и да она буде награђена головима, у смислу ефикасности. Желим да уживамо у фудбалу, да имамо мотив за сваку лопту и одбрану, тако да очекујем и надам се добром резултату.

Пешић је у серији голова...

- Не могу да лицитирам, волео бих да Пешић буде што ефикаснији, како због тима, тако и због њега. Међутим, не бирам стрелце, ко год да постигне гол - добро је.

Води се озбиљна борба за другу позицију у Суперлиги.

- Прво коло у плеј-офу играмо са другопласираним и мислим да ће то на крају да буде вечити ривал. Ипак, постоји борба за другу позицију и мислим да то даје драж такмичењу, у смислу неизвесности - подвукао је Милојевић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon