Милојевић - Тек прво полувреме

8.7.2019
10:50
No items found.

Црвена звезда је на овосезонској премијери против Судуве одиграла меч без погодака (0:0), а Владан Милојевић је по завршетку првог дела двомеча са литванским прваком сумирао утиске.

- Права такмичарска утакмица. Видели смо Судуву коју смо и очекивали, мада, искрено нисам очекивао овако дефанзиван приступ ривала с обзиром на то да су лидери у свом првенству и апсолутно доминантни у Литванији. Имали смо доста шанси и свакако да смо требали да их реализујемо. Шта је ту је, иза нас је тек прво полувреме. Види се да је противник у такмичарском ритму, као и да је нама прва такмичарска утакмица. Сигурно ћемо пружити знатно бољу партију у Београду- рекао је Милојевић.

Шеф стручног штаба нашег тима уочио је позитивне, али и негативне стране игре коју су његови изабраници приказали на премијери.

- Не могу да кажем да сам незадовољан. Доста тога је функционисало како смо замислили. Знали смо да нас очекује тешка утакмица. Ривал је играо са пет играча у одбрамбеној линији, било је тешко пробити дупли блок и јасно је да требамо да порадимо на реализацији на којој смо радили и током припрема. Имали смо доста шанси, као и у припремним утакмицама. Позитивно је што стварамо шансе у утакмици оваквог ранга и могу да будем задовољан. Има и аспеката које треба поправити и на којима ћемо радити у данимакоји долазе- истакао је Милојевић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon