Милојевић: Победе за самопоуздање

18.1.2023
5:19
No items found.

Фудбалери Црвене звезде су остварили још једну победу на припремама у Анталији, а шеф стручног штаба Милош Милојевић имао је много разлога за задовољство након минималног тријумфа над Нефчијем.

- Добро је да се утакмице побеђују због самопоуздања, али је битније да су играчи који су били на терену 60 минута показали да, иако раде квалитетно и није нимало лако, могу менталитетом да се подигну на ниво и интензитет који нам треба. Доста шанси смо створили, велики број играча који није имао минутажу је играо, тако да мислим да је и то добро, имали су прилику да осете обавезу и одговорност, а и уживање играња за Звезду - почео је Милојевић.

Велики број прилика имали су фудбалери Црвене звезде на данашњем мечу...

- Свакако да ме то радује, а надам се да ће ефикасност доћи. Битно је да улазе у шансе, а верујем да ће бити ефикасни када то буде требало - у првенству.

После утакмице, нема одмора, већ истрчавање деоница.

- Сваке припреме су увек најбоље припреме каже наш спортски директор Митар Мркела и сложио бих се с њим. Момци раде колико треба, добро, квалитетно. Битно ми је да имају менталитет и да верују да тренингом могу да буду бољи. Такви играчи су потребни Звезди и такве играче прихватамо, а ко то не може да испрати ће сам отпасти. Раде као што су навикли да раде у екипи са највећим апетитима и амбицијама - подвукао је Милојевић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon