Милојевић: Фалила је публика, али млади показали да су будућност

9.4.2023
8:10
No items found.

Фудбалери Црвене звезде су савладали Раднички 1923 резултатом 2:0 у оквиру 30. кола Суперлиге Србије и мирно дочекују плеј-оф. Шеф стручног штаба Милош Милојевић, који је данас указао шансу великом броју младих играча, сумирао је утиске по завршетку сусрета.

- Другачије је без присуства публике, поготово јер смо навикли на ветар у леђа и с те стране је енергетски било мало монотоно, али момци су одрадили добар посао против екипе која стоји у блоку, игра на контакт и фаул. Утакмица је, за мој укус, била спора, али смо доста креирали, постигли два гола, могли и још, тако да је било добрих. Играчи који су ушли су показали квалитет и будућност, одморили и Пешића и Кангу, уз то нисмо искористили Катаија и Иванића до краја. Све у свему, позитиван утисак - почео је Милојевић.

Звезда после 30 кола у Суперлиги нема пораз...

- То је био наш циљ и честитам момцима на томе што су непоражени после 30 утакмица. То ништа не значи, ако не наставимо у истом ритму, тако да не размишљам о плеј-офу, већ само о наредном ривалу, а то ће вероватно бити ТСЦ. Идемо утакмицу по утакмицу, па ћемо да видимо да ли смо остварили наш циљ - подвукао је шеф стручног штаба нашег тима.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon