Малишани обележили караван у Руми

23.7.2024
22:00
No items found.

Традиционални летњи караван под називом “Звезда је породица” је данас обишао Руму, која се показала као одличан домаћин и на сјајан начин угостила нашу делегацију.

Мештани овог места су са одушевљењем дочекали трофеје из клупског музеја. Сви су у реду стајали како би се сликали са пехаром намењеним прваку државе, освајачу националног Купа, као и оним највреднијим - “ушатим” трофејем који је 1991. године освојен у Барију.

Најмлађи навијачи су веома емотивно доживели данашње дружење па је виђено доста смеха и сјајне армосфере, али и суза радосница. Песмом су ширили позитивну енергију, а спортски дух су показали у игрицама које приређује фан зона, која је ове сезоне изазвала толико пажње да су актери у разним изазовима били и одрасли.

Занимљива чињеница је да је мноштво деце носило дресове нашег клуба, а доминирали су играчи из данашњег времена. Њихови хероји Катаи, Иванић, Канга и остали првотимци су започели пут ка још једној историјској сезони, а сигурно је да ће им овакав вид подршке дати додатни ветар у леђа да истрају у томе и дођу до зацртаног циља.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon