Крунић представљен на Маракани

12.9.2024
01:57
No items found.

Након завршетка репрезентативних обавеза, Раде Крунић је стигао у Београд, где је званично представљен у Медија центру нашег стадиона, после чега ће данас одрадити и први тренинг под командом Владана Милојевића.

Добродошлицу су му пожелели наш председник Светозар Мијаиловић, као и спортски директор Митар Мркела који је и говорио о Крунићу.

- Раде Крунић је огромно појачање за Црвену звезду. Реч је о играчу ког смо годинама хтели, и који је и сам велики звездаш, о чему је много пута и говорио. Одличан је фудбалер, долази са високог нивоа, играо је у Италији за Милан и Емполи, а дошао је у Звезду из Фенербахчеа. Адаптиран је дакле на висок ниво фудбала и тип је играча који нам је апсолутно потребан. Крунић је неко ко може одмах да допринесе резултатима Звезде и сигуран сам да ће бити део будућих успеха нашег клуба, те дорпинети да будемо још квалитетнији - рекао је Мркела.

За Крунића је ово остварење дечачког сна, о чему отворено, поносно и звездашки прича већ деценију.

- Најсрећнији сам човек на свету. Прелеп је осећај доћи на Маракану, сликати се са дресом, бити представљен у клубу који волиш. Још само да истрчим пред пуне трибине и да остварим и тај сан. Надам се да ће навијачи доћи у суботу у великом броју да нас подрже - подвукао је Крунић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon