Крунић: Недостајаће нам навијачи, али спремни смо

30.9.2024
20:00
No items found.

Фудбалере Црвене звезде у уторак од 21 час очекује гостовање Интеру у Милану, а утиске пре сусрета другог кола Лиге шампиона изнео је везиста нашег тима – Раде Крунић.

- Сигурно да је осећај посебан, у Милану сам провео велики део каријере. Нисам добијао поруке од бивших саиграча, претпостављам да ћу их добијати када будем играо против њих. Осећај је посебан и једва чекам да утакмица почне – изјавио је Крунић.

Интер му је познат тим, зна шта може да очекује од италијанског шампиона.

- Њихова формација је јасна, они већ дуги низ година играју у истом систему. Ми смо велики клуб, освајали смо ово такмичење. Направили смо одличну екипу, можемо да се носимо са свим противницима. Нама у неку руку није лако играти са оваквим противницима, са обзиром на квалитет наше лиге. Међутим, ми смо имали довољно времена да припремимо ову утакмицу и договорили се шта треба да радимо, тако да ћемо сутра изаћи на терен и пренети оно што смо се договорили у свлачионици.

Подршка Звездиних навијача ће фалити у Милану.

- Сви ми играчи смо играли на сличним стадионима и навијачима. Мени лично, али и саиграчима ће фалити подршка са трибина. Не би их било у односу на то колико их је на  Маракани, али би био велики број наших навијача. Штета је што не могу да присуствују оваквом мечу, али се нећемо уплашити њихове публике пошто смо навикли на сличну атмосферу на нашем стадиону – поручио је Крунић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon