Катаи: Велики успех, не желим да станем овде

18.10.2024
18:30
No items found.

После убедљиве победе Црвене звезде над Радничким из Ниша у оквиру 12. кола Суперлиге Србије, резултатом 5:1, утиске је изнео Александар Катаи, који је са два постигнута гола постао најбољи стрелац у историји Суперлиге Србије.

- Заиста велики успех за мене, морам да признам да нисам очекивао да ћу постићи оволико голова, те да ћу ући у историју Црвене звезде, али се десило и искрено се надам да се неће на овоме завршити - почео је Катаи.

Звездин Магико је увек инспирисан против Радничког.

- Видео сам пре ове утакмице да сам против Радничког постигао 12 голова, те да сам против њих највише пута био стрелац, а на крају се испоставило и да је баш ова утакмица била довољна за рекорд.

Овим головима је Катаи дошао до укупно 116 у црвено-белом дресу, те се изједначио са легендарним Дарком Панчевом.

- То веома лепо звучи, али никад нисам јурио индивидуалне рекорде и награде. Увек сам желео да будем несебичан и да помогнем екипи на начине на које могу. Наравно, надам се да ће бити још голова, али не по цену игре екипе.

Изједначујућег гола против португалске Браге се увек радо сећа.

- Утакмица против Браге, тог гола се увек радо сећам, када ме питају за омиљени гол. Та утакмица јесте завршена 1:1, али нам је тај бод био довољан за пролаз даље - подвукао је популарни Магико.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon