Кангин невероватан низ против Новог Пазара

8.8.2024
12:00
No items found.

Звезда у суботу од 20 часова дочекује Нови Пазар у оквиру четвртог кола Суперлиге Србије. Меч ће се одиграти на Маракани, а посебну инспирацију имаће Гелор Канга који је на последњих пет утакмица против наредног ривала уписао пет голова и пет асистенција.

Симболика броја пет прати Гелора Кангу још од 11. кола из сезоне 2022/23 када је Звезда славила резултатом 1:2, а Габонац асистирао за победу у финишу сусрета. Тада је Канга ушао у игру у другом полувремену и показао да је апсолутно таличан за наш тим против Новог Пазара. Потом је Канга 12. марта наредне године одиграо практично перфектну утакмицу против Новог Пазара и на Маракни у победи резултатом 5:1 био апсолутни јунак. Канга је уз постигнута два гола уписао и две асистенције, а на терену провео 82 минута. Блистао је Канга и у плеј-офу те сезоне, и у ремију резултатом 2.2, уписао погодак и асистенцију.

Опасан по ривала био је и у претходној такмичарској години када је на два меча уписао два гола и асистенцију. У првом сусрету му је свега 19 минута било довољно да би погодио, док је у другом на терену провео 86 минута и био кориснији и за асистенцију.

КАНГА ПРОТИВ НОВОГ ПАЗАРА:

11. септембар 2022. - Асистенција
12. март 2023. - Два гола и две асистенције
7. мај 2023. - Гол и асистенција
2. септембар 2023. - Гол
17. фебруар 2024. - Гол и асистенција

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon