Иза југа Маракане - Успешне провере омладинаца и кадета у Врњачкој Бањи

25.7.2024
13:43
No items found.

Изабраници Ненада Милијаша и Слађана Николића се налазе на припремама у Врњачкој Бањи, где су одиграли и прве контролне мечеве, а тријумфе су уписале обе селекције.

Кадети Црвене звезде су остварили први тријумф на припремама савладавши јуниоре Напретка резултатом 1:2. Повели су црвено-бели у 40. минуту преко Василија Суботића, који је након асистенције Павла Штулића снажно шутирао са ивице казненог простора и прецизно погодио за 0:1. На самом почетку другог полувремена домаћин је из пенала успео да изједначи. До промене резултата је дошло у 89. минуту, када се у завршници истакао Павле Крстић, који је на додавање Душана Јовановића постигао победоносни гол.

Омладинци нашег клуба су у оквиру првог контролног меча на припремама у Врњачкој Бањи савладали сениоре Јединства 1936 резулатом 0:3. Изабраници Ненада Милијаша су до првог гола дошли у 17. минуту, када се у улози стрелца нашао Ђорђе Ранковић. Прво полувреме је завршено минималним вођством јуниора нашег клуба, а предност је у 75. минуту дуплирао Огњен Теофиловић, који се одлично снашао у казненом простору и послао лопту иза леђа противничког голмана. Само пет минута касније уследио и је и нови погодак, а овога пута је мрежу затресао Огњен Мишић, који је уједно и поставио коначан резултат меча.

Поменуте утакмице црвено-белих омладинаца и кадета можете погледати на Јутјуб каналу наше клупске телевизије.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon