Иза југа Маракане - Млађи омладинци освајачи престижног турнира

1.8.2024
12:06
No items found.

Млађи омладинци Црвене звезде су освојили прво место на турниру "Football Friends" у Фочи! За 18. рођендан такмичења, црвено-бели су се у никад јачој конкуренцији показали као најбоља екипа и заслужено дошли до златне медаље.

Да наша Омладинска школа ради одличан посао, када је у питању развој младих играча говори нам плејада фудбалера који су тренутно првотимци нашег клуба, а прве играчке кораке су направили иза југа Маракане. Међутим поред напретка и стасавања играча, фудбалска академија Звезде бележи и одличне спортске резултате.

Београдски црвено-бели су били најбољи у конкуренцији осам клубова у оквиру турнира “Football Friends” у Фочи. Такмичењу су приступили тимови из региона, а поред нашег клуба учестовали су још Лудогорец (Бугарска), Ријека (Хрватска), Будућност (Црна Гора), Жељезничар (Босна и Херцеговина), Академија Пандев (Македонија), Војводина (Србија) и домаћин Сутјеска Фоча.

Млађи омладинци су у четвртини финала савладали Војводину резултатом 2:1. Први гол за екипу Владимира Сандуловића је постигао Тодор Топаловић, а затим се у стрелце уписао и Вук Ивановић. Звездини бисери су потом у полуфиналу одмерили снаге са Ријеком, а меч је завршен победом нашег тима од 1:0. Након што је пенал изнудио Тодор Топаловић, са беле тачке је прецизно погодио Стефан Младеновски.

У финалу млађи омладинци су одмерили снаге са Лудогорецом. Утакмица је завршена тријумфом Црвене звезде након бољег извођења једанаестераца резултатом 7:6, док је регуларни ток меча завршен без голова. Међу црвено-беле је доспела и награда за најбољег играча турнира, коју је добио талентовани центарфор - Стефан Младеновски.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon