Иванић: Верујем у победу, знам како се спремамо

4.10.2022
12:56
No items found.

Очекивања пред меч са Ференцварошом који ће бити одигран у четвртак од 18 часова и 45 минута у оквиру трећег кола групне фазе Лиге Европе, изнео је и наш првотимац Мирко Иванић.

- Мислим да ће бити другачија утакмица него против Младости у Новом Саду. Вратио сам се, играм без проблема, здрав сам у потпуности и добро се осећам на терену. Могу да обећам навијачима да ћу сутра бити онакав какав сам био претходне сезоне. Ми смо тим, видели сте у Новом Саду да ми је за први гол асистирао Ераковић, а за други Канга и утисак је да свако може да направи разлику и допринесе. Оно што је на мени покушаћу да урадим у смислу тога да ћу играти своју игру и сматрам да ћемо сутра пружити сјајну партију, и с обзиром на то како се припремамо за меч, верујем да ћемо победити, нема разлога да мислим другачије - почео је Иванић.

Уверава поуздани везни фудбалер да је екипа у одличном стању уз чврсту веру у победу.

- Утакмица против Монака је била чудна, јер нам нису шутнули у оквир гола за 90 минута, а изгубили смо је... Против Трабзона смо заслужили пораз, али нисмо очекивали ову ситуацију. Без обзира на то, свесни смо шта нас чека сутра и да је ово меч за хватање прикључка, тако да се радујем утакмици. Желимо да покажемо да ова група тек треба да упозна Црвену звезду у правом облику и стању и убеђен сам да ће сутра бити тако, и да ће и остале екипе видети шта све можемо. Атмосфера је одлична, јер смо имали период за одмор од неколико дана, а потом и за припрему, па смо одрадили мини циклус, били заједно и подигли ниво тренинга. Добро смо се спремили за све и позитивно гледам на оно што се дешава у екипи. Видим напредак у односу на претходни период и сигуран сам да ће се то и приметити.

Повреда и одсуство са терена је тешко пало Иванићу, али најважније је да је сада спреман.

- Што се тиче две недеље кад нисам играо, више сам био нервозан, него што сам одмарао, јер сам и свакодневно радио терапије и криво ми је било што нисам могао да помогнем екипи у тешком периоду. Лепше ми је било кад сам се вратио својим обавезама и раду, јер је то најбољи лек за све и одмах сам расположенији - подвукао је Иванић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon