Хет-трик Крстића за тријумф кадета на премијери

17.8.2024
12:05
No items found.

Кадетска селекција Црвене звезде је убедљиво славила против Вождовца резултатом 4:0, у првом колу националног шампионата. Херој утакмице је био Павле Крстић, који је забележио хет-трик, док је коначан резултат поставио Јован Мрваљевић у финишу сусрета.

Стадион: „Терени Омладинска школе Црвена звезда“.

Судија: Стефан Микавица.

Стрелци: Крстић у 7, 21. и 67. и Мрваљевић у 82. минуту. 

Жути картони: Ивановић, Мрваљевић (Црвена звезда), Поповић, Вујадиновић (Вождовац).

Црвена звезда: Радановић, Ћопић, Вранић (од 73. Бауцал), Милашиновић, Ивановић, Журић (од 40. Јевђић), Јовановић (од 62. Карановић), Петровић, Мрваљевић, Зарић (од 80. Дамјановић), Крстић (од 81. Шарић).

Вождовац: Маравић, Бјелица, Стојановић, Поповић (од 68. Вујадиновић), Стојадинов, Максимовић, Веселиновић (од 74. Шмигић), Петковић (од 62. Зорић), Димовски (од 46. Словић), Грујић, Станковић (од 69. Воденичар).

Од самог почетка меча су изабраници Слађана Николића поставили висок темпо игре, те је лопта константно била на половини ривала. Већ у седмом минуту су наши кадети дошли до вођства, када је Крстић искористио непажњу голмана противничког тима и сјајно погодио са више од 35 метара. Десет минута касније је Зарић упутио одличан центаршут у казнени простор Вождовца, док је Мрваљевић био највиши у скоку, али је лопта отишла мало поред леве стативе. Исплатила се иницијатива црвено-белих, те је након паса Јовановића, по други пут на мечу прецизан био Крстић. У првих пола сата је виђена апсолутна доминација наших кадета, а генерација 2008 је наставила тамо где су прошле године стали годину дана старији момци. Петровић је у 36. минуту запретио, међутим на путу до гола се поставио један од дефанзиваца Вождовца, те је резултат остао непромењен. Одличну утакмицу је иза себе имао капитен Журић, али је услед мање повреде њега на терену заменио Јевђић.Соло продором је Ћопић дошао до изгледне позиције за шут, али је лопта отишла право у руке Маравића.

Почетак другог полувремена није донео велике промене, поново су црвено-бели успоставили свој ритам и у скоро сваком нападу претили. Из једне такве ситуације је покушао Зарић у 53. минуту, али је лопту успео да укроти чувар мреже гостујуће екипе. Само минут касније је умало дошло до трећег гола, Петровић је разорно шутирао, али је Маравић парадом спасио гол нашег ривала. Након “карамбола” у казненом простору, двоструки стрелац на данашњој утакмици је пронашао пут до мреже, те већ на првом наступу уписао хет-трик. Коначан резултат утакмице је поставио Мрваљевић, након корнера који је извео Петровић, био је највиши у скоку и главом поентирао за убедљиву победу наших кадета на старту сезоне. Иако су обезбедили тријумф, наставили су изабраници Слађана Николића да нападају и стварају шансе, показали су наши фудбалери изузетну жељу за такмичарским утакмицама, што је потврдила и убедљива победа на премијери.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon