Глазер: Ужелео сам се пуне Маракане

17.9.2024
16:50
No items found.

Вратио се Омри Глазер на гол Црвене звезде и спремно дочекује утакмицу против Бенфике која је на програму у четвртак од 18:45.

- Опоравак је трајао дуго, али сада сам у потпуности спреман да браним и радујем се што нас у четвртак очекује пуна Маракана. Много сам се ужелео пуних трибина, као и атмосфере коју праве наши навијачи. Бранио сам у суботу, али против Бенфике нас очекује спектакл. Верујем да ће трибине бити испуњене до последњег места, а очекивања су ми позитивна пред утакмицу. Нема сумње да је Бенфика одличан тим, али био сам у Звезди и прошле сезоне и знам како се противници осећају кад прођу кроз чувени тунел на Маракани, а онда и чују хук трибина. Ником није свеједно да игра у таквој атмосфери и то је наша највећа предност - почео је Глазер.

Хвали рад екипе репрезентативац Израела.

- Имамо право да буде оптимистични, не само због тога што смо домаћини, већ и зато што квалитетно радимо. Изузетно тренирамо и потпуно смо спремни за утакмицу. Са нестрпљењем исчекујемо четвртак, јер су утакмице Лиге шампиона, поготово на Маракани нешто посебно. Борићемо се за наше навијаче, али и за наш клуб, све са циљем да добрим резултатом почнемо овосезонску Лигу шампиона. Противници нам нису лаки, али идемо утакмицу по утакмицу. Биће макар четири спектакла на Маракани, гостујемо такође сјајним тимовима и борићемо се да будемо међу 24 најбоље екипе у Европи. Изазовно је, али верујем у тим - закључио је голман.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon