Ендиајеу награда “Бора Костић” за најбољег стрелца

26.7.2024
15:00
No items found.

Нападачу нашег клуба - Шерифу Ендиајеу ће пред почетак утакмице са екипом Младости из Лучана бити уручена награда “Бора Костић” за најбољег Звездиног стрелца у претходној сезони.

Голгетер Црвене звезде се током сезоне 2023/24 у 15 наврата уписао у листу стрелаца. Најефикаснији је био у домаћем првенству, где је постигао укупно 11 голова, од тога седам у регуларном делу шампионата, док је четири пута био прецизан у плеј-офу. Допринео је Шериф Ендиаје својим головима и у освајању Купа Србије, с обзиром на чињеницу да је постигао три гола у оквиру најмасовнијег српског фудбалског такмичења. Када је реч о међународној сцени, Звездин нападач се једном уписао у листу стрелаца и то на мечу против Јанг Бојса у Београду у оквиру групне фазе Лиге шампиона.

На основу прве такмичарске утакмице у актуелној сезони чини се да ће Ендиаје забележити још бољи голгетерски учинак у односу на претходну годину. Већ на првом дуелу против Јединства, Сенегалац је два пута затресао противничку мрежу. Сви звездаши ће имати прилику да већ сутра поздраве Шерифа Ендиајеа, коме ће вредно признање предати спортски директор нашег клуба - Митар Мркела.

Подсећања ради утакмица против Младости из Лучана је на програму 27. јуна од 20 часова. Улазнице су у онлајн продаји, као и на благајнама стадиона “Рајко Митић”.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon