Дуарте: Навијачи су наша снага, биће пуне трибине у суботу

12.9.2024
13:21
No items found.

Фудбалери Црвене звезде ће по повратку са репрезентативне паузе одиграти први меч против Напретка у суботу од 20 часова, када ћемо прославити и 61. рођендан Маракане. Ужелео се Бруно Дуарте пуних трибина и фудбала, силно мотивисан да настави голгетерску серију.

- Много нам значи за самопоуздање то што играмо Лигу шампиона и што ћемо бити у прилици да одмеравамо снаге са најбољим тимовима у Европи. Испунили смо тај циљ, али не желимо ту да се зауставимо. Пружићемо максимум у свакој утакмици која нас очекује, а прва у низу је против Напретка. Сигуран сам да ће навијачи испунити трибине стадиона који слави 61. рођендан, као и да ћемо сви заједно обележити улазак у Лигу шампиона на најбољи могући начин - почео је Дуарте.

Иако је бразилски голгетер кратко у клубу, већ је стигао да створи посебан однос са навијачима.

- Надам се да ћу наставити да постижем голове на Маракани. Волим да играм на нашем стадиону, посебно се осећам. Много важних утакмица је пред нама, и све то дочекујемо у добром расположењу, јер смо заиста квалитетно радили током репрезентативне паузе. Битно је да у континуитету играмо добро, а што се навијача тиче, већ сада осећам да имамо посебан однос. Много су нам важни, дају нам додатну енергију и надам се да ће у суботу испунити трибине - закључио је бразилски нападач.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon