Ђига: Наш 12. играч ће бити пуна Маракана

25.8.2024
19:39
No items found.

Дефанзивац нашег тима - Насер Ђига је оставио одличан утисак у првом мечу плеј-офа за пласман у Лигу шампиона, који су црвено-бели одиграли против Боде Глимта у Норвешкој. Верује млади штопер наше екипе у позитиван резултат у реваншу као и велику подршку навијача на Маракани у среду од 21 сат.

- Свакодневно се припремамо за реванш, свесни смо значаја утакмице која нас очекује у среду. Знали смо и пре прве утакмице против Боде Глимта да су фантастичан тим, што су и показали у Норвешкој. Морамо бити опрезни, али исто тако знамо да поседујемо квалитет и да то треба да потврдимо на терену. Сада је ред на нас да покажемо како играмо код куће и колику моћ поседује Маракана - рекао је Насер Ђига. 

Имали су фудбалери Црвене звезде сјајну подршку на северу Европе, а Ђига верује да ће управо попуњене трибине стадиона “Рајко Митић” бити изузетно значајне у среду. 

- Где год да играмо имамо подршку. Сви су видели да су навијачи били уз нас и у Норвешкој, а знамо да су прешли дуг пут. Веома смо им захвални на томе, али у исто време желимо да истакнемо колико ће нам значити испуњене трибине Маракане у среду. Све је лакше када је стадион пун, атмосфера је невероватна и ниједном противнику у тој ситуацији није лако. Играћемо за звездаше. Верујем да ће се такође и прикључити акцији клуба и доћи у црвено-белим дресовима. Само нас један корак дели од Лиге шампиона, са 50 хиљада навијача на стадиону, имаћемо 12. играча на терену, то може бити и одлучујући фактор - закључио је Ђига.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon