Црвена звезда и ’’Mega Cell’’ потписали уговор о сарадњи

1.8.2024
15:23
No items found.

ФК Црвена звезда је потписао уговор о сарадњи са компанијом ’’Mega Cell’’, која је главни “играч” на тржишту у погледу апарата за терапију опоравка.

У Медија центру стадиона ”Рајко Митић” уговор су потписали председник нашег клуба Светозар Мијаиловић и директор компаније ”Mega Cell” - Милош Фекете. Наш клуб као највећи спортски бред на Балкану имаће прилику да у наредном периоду сарађује са шампионима у бранши проивођача опреме за физикалну терапију и медицинских ласера у Европи.

Тим поводом, председник ФК Црвена звезда је изразио велико задовољство због нове сарадње и потписивања овог уговора.

- Црвена звезда се увек “дружи” са најбољима у њиховој области. Данас потписујемо један уговор којим ћемо обезбедити наш клуб са веома напредним апаратима који су битни за опоравак спортиста, наших фудбалера и који су битни за њихову припрему да би могли  на терену да покажу оно што најбоље умеју, као и да што брже и што успешније преброде оне проблеме који се током тренинга или утакмица код њих појаве. Нама је жеља да се сваки сегмент рада клуба на најбољи начин организује и опреми оном опремом, која ће моћи да пружи адекватне услуге. Захваљујемо се компанији на томе што су прихватили једну такву сарадању са нашим клубом - истакао је Светозар Мијаиловић.

Такође, директор компаније ”Mega Cell” је истакао значај потписаног уговора са српским шампионом.

- Јако смо поносни што можемо да остваримо партнерство са Звездом. За нас је то мотив више да напредујемо даље у нашем послу. Звезди ћемо изаћи у сусрет максимално у сваком погледу, да оствари што боље резултате на терену. Јако смо задовољни због новог партнерства - рекао је Милош Фекете, директор “Мega Cell” компаније.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon