Бахар: Можемо да се погледамо у огледало

18.9.2023
11:44
No items found.

Храбра је била Црвена звезда против Манчестер Ситија и доживела пораз резултатом 3:1, а утиске после првог меча групне фазе Лиге шампиона изнео је Барак Бахар.

- После вођства на полувремену, рекао сам екипи да морају да наставе да играју, јер сам знао да ће Манчестер Сити да притисне у другом полувремену. Брзо су постигли гол у наставку, али смо били храбри и наставили да се боримо. Покушали смо да играмо пресинг, нисмо успели, јер им се лопта креће невероватно. Борили смо се, можемо да се погледамо у огледало и поносан сам на тим. Пренећемо ову енергију на следећу утакмицу - почео је Бахар.

Имао је и разговор после меча са тренером домаћих Пепом Гвардиолом.

- Договорили смо се да после утакмице у Београду попијемо пиће. Причали смо и о томе да волим пресинг, али да је једноставно то било немогуће против Манчестер Ситија.

Осврнуо се и на наступе Ђиге, Глазера и Родића.

- Ђига је имао врло мало тренинга са нама да бих га ставио против Чукаричког у тим, иако сам желео. Био је сјајан на прошлом тренингу, одлучио сам да се коцкам и укажем му шансу да дебитује против Манчестер Ситија на Етихаду. Глазер је бранио добро и спасио нас у неколико наврата, и заиста је имао много посла. Што се Родића тиче, има другачије задатке у одбрани и нападу, тако се и наша формација мења. Некада буде повучен, некада изађе напред. Не волим да се браним 90 минута, али нисмо могли другачије.

Бахар жели победу у дербију.

- Најважнија утакмица је она следећа, поготово јер је то вечити дерби, а знам колико је навијачима победа у том мечу важна. Поготово кад се узме у обзир да смо изгубили две утакмице у првенству, што је много за Звезду и свестан сам тога. Морамо да победимо у дербију, за нас и за навијаче. После тога имамо још једну утакмицу у Суперлиги и тек онда је Јанг Бојс. Тако да, фокус је искључиво на дербију.

Требало је фудбалерима нашег тима мало времена да се адаптирају на терен оволико великих димензија.

- У Србији су терени мањих димензија, и требало нам је времена да се адаптирамо, јер је Етихад много шири. Ипак, играчи су дали све од себе и већина је "преживела" 90 минута, иако смо неке морали да мењамо због умора. Биће то боље против Јанг Бојса - подвукао је Бахар.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon