Zvezdinih pet asistenata

31.7.2024
11:49
No items found.

Fudbaleri Crvena zvezde su odigrali dva meča u Superligi Srbije od starta sezone 2024/25. Crveno-beli su postigli šest golova, a interesantan je podatak da se čak pet fudbalera našeg tima izdvojilo sa po jednom asistencijom, što je još samo jedan pokazatelj raznovrsne igre i kvalitetnog igračkog kadra Crvene zvezde.

Na prvom duelu protiv Jedinstva izabranici Vladana Milojevića su slavili rezultatom 4:0. Do prednosti crveno-bele je u 18. minutu doveo Šerif Endiaje na asistenciju mladog defanzivca Ognjena Mimovića. Samo pet minuta kasnije Zvezdin Senegalac se po drugi put upisao u listu strelaca, ali ga je ovog puta na sjajan način uposlio Luka Ilić. Asistenciju je na prolećnoj premijeri zabeležio i In Bom Hvang, koji je u 54. minutu poslao odličnu loptu ka Zvezdinom Magiku - Alekasandru Kataiju, kome nije bilo teško da savlada golmana gostujuće ekipe i povisi na 3:0. Poslednji gol na meču prvog kola Superlige Srbije delo je Bruna Duartea, te su na prolećnoj premijeri viđena tri različita asistenta u ekipi crveno-belih.

Na duelu protiv Mladosti drugi gol na isto toliko odigranih mečeva je postigao novi napadač Crvene zvezde - Bruno Duarte. Za razliku od utakmice protiv Jedinstva, kada je sam iskreirao priliku, brazilski špic je na duelu protiv ekipe iz Lučana imao pomoć saigrača. Talentovani Lazar Jovanović je sjajno centrirao, a Duarte se nakon odličnog udarca glavom upisao u listu strelaca. Tu se novi golgeter crveno-belih nije zaustavio, s obzirom na činjenicu da je u 90. minutu meča drugog kola Superlige Srbije poslao odličnu loptu ka Endiajeu, kome je to bio treći gol u sezoni. Na taj način Duarte se pridružio Mimoviću, Iliću, Hvangu i Jovanoviću koji su do sada upisali po jednu asistenciju.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon