Zvezdini debitanti pogađaju iz prve

4.8.2024
11:11
No items found.

Letnja pojačanja Crvene zvezde su se u dosadašnjem delu sezone sjajno pokazala, a čak četiri prvotimca našeg kluba su bez perioda adaptacije na prvim mečevima postigla debitantske golove.

Talentovani Lazar Jovanović je tokom pripremnog perioda u Rusiji na meču protiv Sočija na najbolji mogući način iskoristio priliku koju mu je ukazao šef stručnog štaba - Vladan Milojević. Momak rođen 2006. godine je crveno-beli dres po prvi put obukao upravo na utakmici protiv ruske ekipe i već tada uspeo da se upiše u listu strelaca, te direktno doprinese trijumfu našeg tima. 

Novi golgeter Crvene zvezde - Bruno Duarte je na prolećnoj premijeri i duelu protiv Jedinstva dobio šansu u drugom poluvremenu, a kvalitet i neverovatan osećaj za gol je potvrdio već posle 52 sekunde provede na terenu. Zvezdin Brazilac je tako postao strelac najbržeg gola na debiju u istoriji našeg kluba. 

Usledilo je prvo gostovanje u sezoni 2024/25. U startnoj postavi se na meču odigranom u Bačkoj Palanci protiv Tekstilca našao i Felisio Milson, koji je crveno-belima doneo prednost u 54. minutu duela. Postigavši pogodak na startu drugog dela igre, brzonogi fudbaler je najavio sjajne igre i postao treći fudbaler Zvezde koji se od starta tekuće sezone upisao u listu strelaca na prvom meču. 

Samo 15 minuta bilo je potrebno Timiju Elšniku da se pridruži Jovanoviću, Duarteu i Milsonu. Sjajni reprezentativac Slovenije je rutinski savladao golmana Tekstilca u 69. minutu susreta. Debitantski nastup Elšnik će svakako pamtiti po ubedljivom trijumfu crveno-belih, ali i pogotku koji mu je omogućio da se odmah po dolasku u klub upiše u Zvezdinu istoriju. 

Zvezdino dete - Luka Ilić je takođe bio precizan na prvom meču u drugom mandatu, koji je odigrao protiv Mladosti iz Lučana tokom pripremnog perioda na Zlatiboru. Iako to nije bio Ilićev debitantski gol u Zvezdi, pokazao je talentovani vezni fudbaler kvalitet, kao i da će biti važan šraf u ekipi Vladana Milojevića.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon