Zvezdini biseri – Uspešan debi Linte na klupi kadeta

2.10.2024
12:20
No items found.

Uspešan vikend je iza naših bisera, te su tako u okviru 8. kola trijumfe upisali omladinci i kadeti Crvene zvezde. Juniori su slavili protiv Radničkog 1923 rezultatom 4:2, dok su pod komandom novog trenera – Aleksandra Linte kadeti slavili sa ubedljivih 7:0 protiv Mačve. Grafičar je kod kuće remizirao sa OFK Vršcem u okviru 9. kola Prve lige Srbije, a konačan rezultat bio je 1:1.

Nastavili su u sjajnom ritmu da igraju izabranici Nenada Milijaša i vrlo lako izašli na kraj sa kragujevačkim Radničkim. Na poluvremenu je bilo već 3:0, a golove su postigli Vuk Roganović, Đorđe Ranković i Ognjen Teofilović. U nastavku utakmice je mrežu pogodio i Uroš Tegeltija. Crveno -beli nakon osam kola zauzimaju poziciju broj dva sa 16 osvojenih bodova, ali i utakmicom manje u odnosu na prvoplasirani Čukarički.

OMLADINSKA LIGA SRBIJE, 8 KOLO:

1 .Čukarički 17 bodova, gol razlika 19:9
2 .Crvena zvezda 16 bodova, gol razlika 23:7
3 .IMT 16 bodova, gol razlika 17:9

STRELCI : Vasilije Kostov (4), Nikola Tasić, Ognjen Teofilović (3), Davorin Tošić, Uroš Tegeltija, Darije Markočević, Đorđe Ranković (2).

Na klupu kadetske selekcije je seo iskusni trener – Aleksandar Linta i na maestralan način započeo mandat u našem klubu. Crveno -beli su slavili protiv Mačve sa ubedljivih 7:0. Pavle Krstić je postigao dva pogotka, dok su po jednom bili precizni Balša Papović, Vasilije Subotić, Aleksa Petrović, Nemanja Jevđić i Aleksa Damnjanović.

KADETSKA LIGA SRBIJE, 8. KOLO

1 .TSC 18 bodova, gol razlika 18:8
2 .Vojvodina 17 bodova, gol razlika 15:9
3 .Crvena zvezda 16 bodova, gol razlika 19:7

STRELCI : Pavle Krstić (7), Luka Zarić, Aleksa Petrović (3), Aleksa Damnjanović, Ognjen Ivković (2).

Fudbaleri Grafičara su remizirali sa OFK Vršcem u 9. kolu Prve lige Srbije. „Grafose “ je u vođstvo doveo Šedrak Čarls, ali su gosti u drugom poluvremenu stigli do izjednačenja. Imali su potpunu dominaciju „ljubičasti“ u ovoj utakmici, te je ostala žal za tri boda, koja su bila nadomak ruke. Grafičar je i dalje u vrhu tabele, tačnije na poziciji koja vodi u razigravanje za Superligu Srbije.

PRVA LIGA SRBIJE, 9: KOLO:

1 .Mačva 24 boda, gol razlika 20:5
2 .Mladost GAT 21 bod, gol razlika 12:3
3 .Grafičar 19 bodova, gol razlika 17:9

STRELCI : Babakar Mbup (4), Andrija Maksimović, Veljko Mladenović (3), Ognjen Ajdar, Šedrak Čarls (2).

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon