Zvezdina dva tima talenata - 22 bisera na pripremama

13.7.2024
05:35
No items found.

Fudbalere Crvene zvezde naredne subote od 20 časova očekuje start nove sezone, a ono što može da raduje sve navijače, kao i Vladana Milojevića je veliki broj mladih i talentovanih fudbalera koji se nalaze u prvom timu.

Milojević u ovom trenutku ima čak 15 talenata koji su prošli pripreme na Zlatiboru, odnosno u Rusiji, i to su: Miloš Gordić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Ognjen Mimović, Naser Điga, Andrej Đurić, Stefan Leković, Veljko Milosavljević, Viktor Radojević, Nikola Knežević, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Uroš Kabić, Lazar Jovanović i Uroš Sremčević.

Ako se na to dodaju još povređeni Adem Avdić i Vladimir Lučić, te Sava Radanović, Aleksa Vasilić, Vasilije Kostov, Veljko Vukojević i Đorđe Ranković - Crvena zvezda u svom rudniku talenata ima 22 fudbalera koji su pri prvom timu što je neverovatan podatak.

Od pojedinaca se svakako očekuje da već u narednoj sezoni dožive punu afirmaciju, dok neki strpljivo čekaju debi u seniorskom timu, ali je činjenica da su gotovo svi fudbaleri sa spiska dobili minute na pripremama da pokažu šta i koliko znaju. Konkretno , minute na svim utakmicama dobili su - Guteša, Mimović, Leković, Knežević, Šljivić, Jovanović i Sremčević. Na tri utakmice su zaigrali - Điga, Đurić, Milosavljević, Maksimović, dok je meč manje upisao Radojević. Priliku da debituju za Zvezdu imali su Vasilić i Ranković. Pogotkom se nametnuo brzonogi Jovanović i već na pripremama pokazao da ga čeka blistava budućnost u crveno-belom dresu.

Sigurno bi minute upisali i Avdić i Lučić da ih povreda nije sprečila u tome, dok su drugi vredno trenirali u želji za napretkom.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon