Zvezdaši na kaljenju - Anan na turbo pogon

13.8.2024
12:30
No items found.

Prošlog vikenda se na terenu našlo šest Zvezdinih fudvalera na kaljenju, istakao se Andrija Maksimović u pobedi Grafičara nad Trajalom, dok je u porazu OFK Beograda od Čukaričkog Ebenezer Anan odigrao još jednu odličnu utakmicu.

Četvrto kolo Superlige Srbije nam je donelo susret između Čukaričkog i OFK Beograda, u kom je nastupilo čak četiri fudbalera Zvezde koji se nalaze na pozajmicama u pomenutim klubovima. Odličnu utakmicu iza sebe je imao Edmund Ado, koji je u 84 minuta u potpunosti kontrolisao vezni red „romantičara“, te je u dosta situacija sprečavao domaće igrače da dođu do izglednih šansi i zaprete golu njegovog tima. Po levom boku je dejstvovao Ebenezer Anan, koji je svojim prodorima napravio dosta problema defanzivcima Čukaričkog. Sjajno je koristio slobodan prostor i upošljavao svoje saigrače, odnosno neretko ih dovodio u gol šanse. Imao je svoje prilike Nikola Mituljikić da promeni rezultat u Zaječaru, ali nije uspeo da ih pretvori u gol. Odlično je pronalazio sebi prostor za šut, svojim kretanjem je dosta namučio odbranu domaćeg tima, te nagovestio da ova sezona može biti njegova. Na drugoj strani, svoj debi je imao Uroš Kabić, koji je na terenu proveo nešto manje od deset minuta. Za vreme njegovog boravka u igri, Čukarički je došao do pobedonosnog gola.

U Prvoj ligi Srbije, nastupe u drugom kolu su zabeležili Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović. „Grafosi “ su nastavili sa sjajnom formom, te su zabeležili drugu pobedu i isto toliko odigranih mečeva od starta sezone. Milosavljević je odigrao odličnu utakmicu u pobedi nad Trajalom iz Kruševca, dirigovao je odbranom, te imao par intervencija koje su sprečile domaći tim da dođu do gola. Da je u izvanrednoj formi pokazao je Andrija Maksimović, drugim pogotkom od starta nove sezone. On je za 74 minuta napravio pravi košmar defanzivcima Kruševljana, te ih dovodio do ludila u pojedinim situacijama. Nagrada je stigla krajem prvog poluvremena, kada je pogodio sa bele tačke i doneo dva gola prednosti svojoj ekipi.

ZVEZDAŠI NA KALJENJU:

Veljko Milosavljević (Grafičar) – 90 minuta u pobedi nad Trajalom (4:2)
Edmund Ado (OFK Beograd) – 84 minuta u porazu od Čukaričkog (1:2)
Ebenezer Anan (OFK Beograd) – 90 minuta u porazu od Čukaričkog (1:2)
Andrija Maksimović (Grafičar) – 74 minuta u pobedi nad Trajalom (4:2)
Nikola Mituljikić (OFK Beograd) – 79 minuta u porazu od Čukaričkog (1:2)
Uroš Kabić (Čukarički) – 8 minuta u pobedi nad OFK Beogradom (2:1)

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon