Zvezda obradovala malog Lazara sezonskom ulaznicom

28.7.2024
10:12
No items found.

Fudbalski klub Crvena zvezda je ugostio dečaka - Lazara Živkovića, koji je u prethodnom periodu prodavao lubenice kako bi prikupio novac za Zvezdinu sezonsku ulazicu, a naš klub je doneo odluku da ga na Marakani dočeka i obraduje ga sezonskom kartom za mečeve voljenog kluba.

Lazar Živković iz Čokota kraj Niša je već godinama velika podrška prvotimcima Crvene zvezde. Za njega nemoguće ne postoji, budući da je uz crveno-bele poslednjih sezona bio kako na Marakani, tako i na terenima širom Srbije. 

Dečak se nalazi u invalidskim kolicima zbog zdravstvenih problema koji su ga zadesili od ranog detinjstva, ali ga to nikada nije sprečilo da uz divan osmeh i iskrenu ljubav prema Zvezdi prati mečeve crveno-belih. Rešen je bio da tako bude i ove godine, te je novac za sezonsku ulaznicu prikupljao od prodaje lubenica. 

Međutim , naš klub se potrudio da divnog dečaka usreći i pokloni mu sezonsku kartu pred početak utakmice drugog kola Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana. Lazara i njegovog tatu je ugostio predsednik Crvene zvezde - Svetozar Mijailović, koji im je uručio karte za sezonu 2024/25 i poželeo im da uživaju u Zvezdinim utakmicama, a verujemo i novim istorijskim momentima. Na taj način naš klub je još jednom pokazao da je Zvezda velika porodica, kao i da je uvek tu za najverniju zvezdašku publiku.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon