Zvezda i Milojević su zagarantovana dva gola protiv Mladosti

25.7.2024
11:31
No items found.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde - Vladan Milojević je na deset takmičarskih mečeva predvodio crveno-bele protiv Mladosti računajući oba mandata, a naš tim je na čelu sa iskusnim stručnjakom do sada postizao više od dva gola u proseku na utakmicama sa timom iz Lučana.

Prvi meč kao trener Zvezde, Milojević je imao protiv Mladosti 22. oktobra 2017. godine na domaćem terenu. Naš tim je izvojevao pobedu sa 2:1, da bi potom postigli čak pet golova na gostovanju u Lučanima iste sezone u trijumfu od 2:5.

Naredne takmičarske godine crveno-beli su se sastali čak pet puta sa Mladosti, od toga tri puta u prvenstvu i dva puta u okviru polufinala Kupa Srbije. Zabeležili smo četiri pobede, uz jedan remi u kupu, ali i stekli odličnu gol razliku od 10:3 u sezoni 2018/19.

U istom ritmu je igrala Crvene zvezda protiv tima sa stadiona “SRC MR Radoš Milovanović” i na naredne takmičarske godine, pa smo tako ostvarili pobedu od 2:0 kao domaćini i 0:1 kao gosti. Takođe , pri povratku Vladana Milojevića na klupu našeg trofejnog tima u sezoni 2023/24 savladali smo Mladost u Lučanima sa 0:1 u okviru plej-ofa domaćeg prvenstva.

Kada se podvuče crta, Vladan Milojević je Zvezdu predvodio na 10 utakmica protiv Mladosti, te je ostvario devet pobeda, dok smo jednom odigrali nerešeno. Postigli smo 21 gol, što u proseku dovodi do činjenice da su naši prvotimci na čelu sa iskusnim strategom postizali više od dva gola po meču.

Priliku da nastave niz i potencijalno uvećaju prosek datih golova, crveno-beli će imati u subotu, 27. jula od 20 sati kada ćemo se sastati sa Mladosti u okviru drugog kola Superlige Srbije.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon