Utakmica života | Ivan Ranđelović

31.7.2024
15:25
No items found.

Kroz serijal pod nazivom “Utakmica života” svi zvezdaši imaju mogućnost da saznaju koji su to najdraži dueli naših bivših asova u crveno-belom dresu. Nekadašnji golman Ivan Ranđelović je kao svoj meč života izabrao susret sa velikim italijanskim Milanom.

Protiv čuvenih “Rosonera” naš klub se sastajao u više navrata tokom bogate istorije, a svaki duel je ostao posebna priča za sebe i večno zapamćen od strane navijača. Susret crveno-belih i Milana u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona 2006. godine je ukrstio Zvezdine asove protiv fantastične generacije italijanskog tima. Utakmica odigrana na “San Siru” je posebno ostala urezana u sećanju našem tadašnjem čuvaru mreže. Igračke veličine poput Pirla, Kake, Sedorfa, Kafua, Seržinja i ostalih su pretendovale da ugroze njegov gol, ali je rođeni Nišlija odlično branio. Ipak , nije mogao da zaustavi čuvenog Filipa Inzagija koji je na kraju uspeo da obezbedi minimalnu pobedu Milana.

U novom izdanju emisije “Utakmica života” možete saznati brojne anegdote vezane za sam duel i čuti kako je bivši golman Zvezde doživeo susret sa italijanskim predstavnikom.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon