U susret protivniku – Železničar

26.9.2024
21:00
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Železničar iz Pančeva u okviru 10. kola Superlige Srbije, u petak od 19 časova.

MEĐUSOBNI SUSRETI

Nismo imali puno prilika da se sastajemo sa predstojećim rivalom, te smo u dosadašnjoj istoriji odigrali samo tri utakmice protiv tima iz Pančeva. Prva datira iz davne 1945. godine kada je naša ekipa bila veoma ubedljiva i slavila rezultatom 18:0. Precizni za crveno-bele su bili Jezerkić (6), Tomašević (5), Horvatinović (3), Stanković i Pečeničić (2).

Prethodne sezone smo dva puta odmerili snage sa Železničarom, a trijumfovali smo u oba susreta. U Pančevu smo nakon preokreta slavili sa 1:2, a golove su postigli Ivanić i Mijatović. U drugom delu prvenstva smo bili ubedljivi i pobedili rezultatom 3:0. Strelci za naš tim su bili Ivanić, Endiaje i Olanjinka.

BUDI DEO ZVEZDE

Svi navijači koje žele da bodre naše šampione, karte mogu da obezbede ONLAJN, dok će se prodaja na blagajni stadiona „Rajko Mitić“ vršiti u četvrtak od 10 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 11 sati do starta susreta.

Cene ulaznica za meč sa ekipom Železničara su sledeće:

Sever – 400 dinara
Istok – 500 dinara
Zapad – 700 dinara
Tribina „Siniša Mihajlović“ – 1400 dinara

Za zvezdaše koji neće biti u mogućnosti da sa tribina bodre izabranike Vladana Milojevića, obezbeđen je studijski program na kanalu Zvezda TV, dok će televizijski prenos biti i na kanalu Arena Premium 1.

FORMA EKIPA

U sjajnoj formi se nalaze naši fudbaleri kada je u pitanju domaće prvenstvo. U uvodnih osam kola zabaležili su sedam trijumfa uz samo jedan nerešen ishod, dok su u prethodnoj utakmici ubedljivim rezultatom savladali večitog rivala na gostovanju u Humskoj – 0:4.

Železničar je jedno od najprijatnijih iznenađenja prvog dela šampionata, a nakon devet odigranih utakmica nalaze se na poziciji broj sedam. Ipak , u septembru nemaju osvojen bod, pošto su poraženi u mečevima protiv Vojvodine (2:0) i protiv OFK Beograda (0:1). Trijumfe ove sezone su upisali protiv Radničkog 1923, Jedinstva, IMT-a i Spartaka.

PROTIVNIČKI IGRAČI

Na golu se nalazi bivši golman Crvene zvezde – Zoran Popović. Na desnom boku dejstvuje Boris Sekulić, dok je na drugoj strani Uroš Stojanović. Štoperski tandem je rezervisan za Nemanju Milunovića i Nemanju Vidojevića, dok se na toj poziciji može naći i Mirko Milikić. Često menja formaciju šef stručnog štaba Marko Savić, ali su u većini slučajeva sredinu terena pokrivali Fransis Eze, Branislav Knežević i Matija Mitrović, a u poslednjem duelu se na toj poziciji našao Seku Sanogo. Iza najisturenijeg Lazara Romanića se nalazi Stefan Pirgić. Sa klupe šansu vrebaju Dario Grgić, Nikola Jovanović i Luka Vidić.

OSTALI MEČEVI

SUBOTA:

17 :00 OFK Beograd – IMT
18 :00 Čukarički – TSC
18 :00 Novi Pazar – Radnički 1923
20 :00 Vojvodina – Radnički Niš

NEDELJA:

15 :00 Tekstilac – Napredak
17 :00 Mladost – Partizan
19 :00 Jedinstvo - Spartak

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon